onsdag 4 juli 2012

Yogisk Grötkrydda

En lite annorlunda krydda till morgongröten hittade jag i boken Yogamat. I vanliga fall kryddar jag min gröt med en blandning av kanel, kardemumma och ingefära, efter ett tips från en ayurvedisk hälsorådgivare. Den här kryddmixen har lite fler ingredienser och doftar ljuvligt! Och färgen är helt fantastisk, tycker jag! Funderar på att testa kryddmixen i bullar nån gång... Kan det funka, tro?

Yogisk Grötkrydda

2 dl kokos
1 dl nyponskalmjöl
1 msk kanel
0.5 msk kardemumma
1 tsk ingefära
1 krm muskot

Mixa allt i matberedaren, klart!!

1 kommentar:

  1. Låter intressaNT! nEEJ, Tasse är här och gosar på tangenterna. Han hittade caps lock : )
    Tillbaka till ordningen. Undrar om det går att piffa upp soyghurten med blandningen också? Hmmm...

    Kram, Lisa

    SvaraRadera