lördag 22 maj 2010

Spicy..



Var på en matmässa i fjol och fick med mig en lite kul krydda hem, Santa Maria´s Cacao & Chili. Hittade det här receptet på deras hemsida, tycker det är en intressant kryddning på en, i vanliga fall, ganska tråkig kaka.

Kokostoppar med Cacao & Chili

50 g smör
2 ägg
1½ dl socker
2 msk Cacao & Chili
200 g riven kokos

Dekoration: Mörk eller vit choklad, Cacao & Chili

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt Cacao & Chili, kokos och smöret. Låt smeten svälla i 5-10 minuter. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda i 175 rader, ca 12 minuter. Låt svalna. Doppa sedan toppen i valfri choklad och strö lite Cacao & Chili på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar