lördag 22 maj 2010
Spicy..
Var på en matmässa i fjol och fick med mig en lite kul krydda hem, Santa Maria´s Cacao & Chili. Hittade det här receptet på deras hemsida, tycker det är en intressant kryddning på en, i vanliga fall, ganska tråkig kaka.
Kokostoppar med Cacao & Chili
50 g smör
2 ägg
1½ dl socker
2 msk Cacao & Chili
200 g riven kokos
Dekoration: Mörk eller vit choklad, Cacao & Chili
Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt Cacao & Chili, kokos och smöret. Låt smeten svälla i 5-10 minuter. Klicka ut på bakplåtspapper och grädda i 175 rader, ca 12 minuter. Låt svalna. Doppa sedan toppen i valfri choklad och strö lite Cacao & Chili på.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar